O NAMA,Više o nama

O nama

Zdravstvena ustanova Ljekarne Bjelovar u svom sadašnjem obliku posluje od 28. srpnja 1995. godine kada osnovana odlukom Poglavarstva Bjelovarsko-bilogorske županije. Ljekarna Bjelovar je u vlasništvu Bjelovarsko-bilogorske županije, a čine ju sedam ljekarničkih jedinica: četiri u Bjelovaru, te po jedna u Novoj Rači, Kapeli i Velikoj Pisanici.

Ustanovi je 29. rujna 2002. godine dodijeljen Pečat grada Bjelovara kao javno priznanje za značajne uspjehe na području zdravstva. Ustanova je upisana kod Trgovačkog suda u Bjelovaru, MBS 010042158, OIB 97183266682, za obavljanje ljekarničke djelatnosti, rješenjem TS u Bjelovaru, broj: Tt-04/319-2.

Ljekarnici ZU Ljekarna Bjelovar primjenjuju znanstvene, stručne i na dokazima utemeljena znanja i vještine te osiguravaju stalnu, kvalitetnu i sigurnu opskrbu stanovništva lijekovima, medicinskim proizvodima, kozmetikom s posebnom namjenom te širokom paletom dodataka prehrani.

MISIJA

1. Zdravlje je na prvom mjestu

Misija nam je unaprjeđenje zdravlja, promocija zdravih stilova života, osvješćivanje ljudi o važnosti zdravog načina života te prevenciji bolesti i stalna briga za odgovorno liječenje i sigurnu uporabu lijekova i dodataka prehrani. Posebnu skrb u poslovanju Ljekarna Bjelovar posvećuje pružanju dostupne i stručne pomoći pacijentu, a ljubaznost i stručnost djelatnika te opskrbljenost ljekarni pacijentima daje sigurnost u liječenju. Ključna uloga ljekarnika je da svoje znanje i stručni savjet prenesemo na Vas, da Vam pomognemo u postizanju što kvalitetnijeg načina života.

2. Zadovoljstvo naših korisnika

Cilj nam je uvijek stajati na usluzi i podijeliti svoje znanje s Vama, stvoriti prisan i povjerljiv odnos s našim pacijentima i svima onima koji nam se obrate. Zadovoljstvo naših korisnika i zajedničko pronalaženje rješenja za sve Vaše probleme ili nedoumice, važan su dio naše misije. Kako bi našim korisnicima ponudili vrhunsku uslugu, unaprjeđujemo sustave kvalitete naše usluge u skladu s važećim propisima i zakonima naše struke i u skladu s propisima i pravilima Dobre ljekarničke prakse te ISO standardima.

3. Svojim djelovanjem htjeli bismo doprinjeti promicanju farmaceutske znanosti u  Bjelovarko-bilogorskoj županiji

VIZIJA

  1. Stvoriti i održati stabilnu ljekarničku ustanovu koja će svojim zaposlenicima pružati sigurnost i ugodnu radnu atmosferu u kojoj će moći stručno i znanstveno napredovati.
  2. Cilj ustanove je pružati maksimalnu zdravstvenu skrb te steći i zadržati povjerenje naših pacijenata stručnim savjetima, preporukama i kvalitetnim proizvodima uz praćenje novih trendova u zdravstvu i stalnu edukaciju djelatnika.

Obratite nam se s povjerenjem!

Zdravstveni djelatnici naše ustanove svojom stručnošću i znanjem spremni su Vam pružiti dobar  i stručan savjet vezan uz pravilnu primjenu propisanog lijeka, medicinskog, homeopatskog i dijetetskog proizvoda.

 

Tvrtka: ZU Ljekarna Bjelovar

Sjedište: Petra Preradovića 4, Bjelovar

Osnovna djelatnost: ljekarništvo

Pravni oblik: zdravstvena ustanova

OIB: 97183266682

MB: 03323986

MBS: 010042158

Godina osnivanja: 1990

IBAN: HR072402061100000369

Banka: Erste banka

 

Sljedeća tema

You Might Also Like