Natječaj za obavljanje pripravničkog staža za farmaceutske tehničare

Raspisali smo natječaj za primanje na pripravnički staž dva kandidata farmaceutska tehničara uz mjeru stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Mjesto rada: BJELOVAR, BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 2
Vrsta zaposlenja: Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena – prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 23.11.2017.
Natječaj vrijedi do: 30.11.2017.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

 

Posloprimac

Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike (osnove korištenja računala u Windows okruženju)

Ostale informacije: Opis poslova: upoznavanje sa farmakoterapijom, vođenje rokovnika i lijekova, upoznavanje s lijekovima te izdavanje istih, upoznavanje i izdavanje pomoćnih ljekovitih sredstava, dječje hrane, dijabetskih proizvoda, upoznavanje sa izradom magistralnih pripravaka, upoznavanje s izborom ambalaže za pripravke koji se izrađuju u ljekarni, vođenje laboratorijskog dnevnika, upoznavanje s administrativnim poslovima u ljekarni, upoznavanje s kompjuterskom obradom podataka u ljekarni, upoznavanje sa stručnim knjigama u ljekarni, upoznavanje sa smjernicama Dobre laboratorijske prakse, upoznavanje rada u analitičkom laboratoriju ljekarne, upoznavanje s priborom, aparaturom, analitičkim metodama i postupcima koji se primjenjuju u analitičkom laboratoriju, sudjelovanje u izradi indikatora, titrimetrijskih otopina i reagensa, te ostali poslovi predviđeni radnim mjestom i programom osposobljavanja.

Mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja – Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Uvjet da nezaposlena osoba nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala.
Dokumentaciju za prijavu: zamolba, životopis, presliku rodnog lista, presliku svjedodžbe o završnom ispitu poslati na adresu: Petra Preradovića 4, Bjelovar.

Poslodavac

Poslodavac: ZDRAVSTVENA USTANOVA LJEKARNA BJELOVAR
Kontakt: pismena zamolba: Petra Preradovića 4, Bjelovar