Nagradni natječaji

Nagradni natječaj

Pravila nagradnog natječaja  6 poklona za 6 Bjelovarčana”

Organizator

Priređivač nagradnog natječaja je Zdravstvena ustanova Ljekarna Bjelovar sa sjedištem u Bjelovaru, Petra Preradovića 4 , u daljem tekstu Organizator u suradnji sa Delmerion Beauty d.o.o.


Trajanje

Natječaj se održava od 06.04.2021. do 11.04.2021. do 23:59 sati. Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni 12.04.2021. na službenim Facebook i Instagram stranicama Organizatora https://www.facebook.com/ljekarnabjelovar  i https://www.instagram.com/ljekarnabjelovar/


Pravo sudjelovanja


U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook i društvene mreže Instagram koji imaju prebivalište ili boravište u gradu Bjelovaru i koji su pratitelji facebook i/ili Instagram stranica Ljekarna Bjelovar. Profil korisnika mora biti u skladu s pravilima Facebooka (https://www.facebook.com/legal/terms). U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, s užom obitelji. Jedna osoba može samo jednom osvojiti nagradu. Nećemo uzimati u obzir osobe koje se prijavljuju pod različitim profilima niti one s profilima za koje postoji osnovana sumnja da su kreirani isključivo u svrhe sudjelovanja u nagradnim igrama i natječajima te radi umjetnog povećavanja broja odgovora. Komentari osoba koje se natječu pod pseudonimom, koje nisu punoljetne te koje nam nakon osvajanja nagrade ne pošalju ispravne podatke u inbox neće biti uzete u obzir.


Način sudjelovanja

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti niže navedene korake:


a) u komentar ispod objave o nagradnom natječaju napisati zašto baš Vama treba ovaj serum ili krema.

b) označiti 1 osobu

c)    zaprati profil  https://www.facebook.com/ljekarnabjelovar  ili https://www.instagram.com/ljekarnabjelovar/ – neobavezno

d) zaprati profil https://www.facebook.com/delmerion/ ili https://www.instagram.com/delmerion/?hl=hr – neobavezno

Odluka o pobjedniku i nagrade

Dobitnika ćemo odabrati i proglasiti po završetku nagradnog natječaja. Ukupno ćemo nagraditi šest dobitnika od kojih će svaki dobiti po jedan proizvod.

Nagrada

Nagrade su 1 Lierac serum i 5 duplih Jowae krema za ruke, za ukupno 6 dobitnika.

Ime osoba koja su osvojile nagrade objavit ćemo na Facebook i Instagram stranicama Ljekarna Bjelovar 12.4.2021. Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Nakon objave dobitnika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox Facebook stranice ili DM na Instagramu Ljekarne Bjelovar u roku od 48h.


Diskvalifikacija

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako sudionik prekrši ova pravila. Svi sudionici koji su diskvalificirani će biti obaviješteni o diskvalifikaciji preko Facebooka.


Predaja nagrada

Dobitnik je dužan u roku od 48 h se javiti u inbox s podacima: broj mobilnog telefona, mail adresa te ime, prezime i adresa na koju će mu nagrada biti poslana poštom. Ukoliko je mjesto prebivališta dobitnika Bjelovar ili okolica, nagradu se može preuzeti osobno u jednoj od naših ljekarni; Bjelovar ( 4 ljekarničke jedinice) , Nova Rača, Velika Pisanica ili Kapela.


Zaštita osobnih podataka

Vaši podaci (ime, prezime, adresa, broj mobilnog telefona) kvalificirani su kao osobni podaci i neće se koristiti ni u kakve druge svrhe, niti dijeliti s trećim stranama.

Opći uvjeti

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Ljekarne Bjelovar, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran, promoviran ili administriran s ili u suradnji s Facebookom. Natjecatelji dijele informacije s organizatorom, ne s Facebookom ili Instagramom.

Prethodna tema

You Might Also Like